Lap Ipar a Észak és Közép Wales

Posted on

Által fenntartott Dave Sallery.

Eredetileg egy http://www.penmorfa.com/Slate/.

Bevezetés a Walesi Lap

Ez az oldal célja, hogy egy általános bevezetés a lap ipar Észak illetve Közép Wales. Próbáltam, hogy egy általános benyomás az ipar, illetve a változásokat hozott. Nem az a célja, hogy fedezze minden kőbánya, amelyek ott voltak, a több száz. Kattintson ide egy listát az összes rögzített Walesi lappal kőbányák. Ne feledjük, hogy sok a működését felsorolt, az vagy kicsi, vagy pusztán spekulatív scratchings. Én is nem kísérelte meg, hogy menjen be nagy részletességgel arról, hogy extrakciós módszerek, a munkaerő, a geológia, tartósított vasutak stb. Lap kőbányák lehet veszélyes helyek: a rock lehet csúszós, hulladék tippek instabil. a falak, épületek gyakran az összeomlás szélén, az időjárás gyorsan változhatnak, lehet, hogy rejtett aknák vagy gödrök, a legközelebbi támogatás, abban az esetben, ha baleset, lehet, hogy néhány mérfölddel arrébb. Én nem tett utalást, hogy a föld alatti működését, amely lehet megközelíthető, mivel mindegyik veszélyes. Minden felfedezés a föld alatt csak akkor kell tenni az illetékes útmutató, valamint a professzionális berendezések. Minden lap kőbányák magántulajdon engedélyt kell kérni, mielőtt belép a helyszínen. Még mindig sok az ereklye, a leletek bal látni, gyakran vad, gyönyörű környezetben, de kérjük, ne távolítsa el engedély nélkül. Remélem, hogy ez az oldal segít, hogy vezessenek be több embert, hogy az alkalmazott technikák milyen volt egyszer egy nagy, büszke, ipar, valamint segíteni őket, hogy értékeljük, amit a mai napig is megmaradt. A korabeli fényképek készültek, egyedül az elmúlt húsz évben, de ez a változás, hogy sok a néző többé nem lehetséges.

Dinorwic Kőbánya, légi kötélpálya torony, galériák.

Moel y Faen kőfejtő tetején a Patkó Át a Denbighshire. Tippek ebben a bányában jelenleg újrahasznosított, mint összesített.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS
Az információ (nem fényképek) tartott belül ezen a honlapon lehet reprodukálni engedély nélkül, ha a webhely jóvá az információ megadása. A fényképek a honlapon tulajdonában maradnak, a tulajdonosok pedig nem lehet reprodukálni előzetes engedélye nélkül.

Egy lejtős dob ház, a ventilátor, a borravaló, a falu mögött. Cwm Penmachno, Gwynedd.

Készítette http://hunsci.com