Bevezetés és hírek

Posted on

John George Brown (1831-1913), kaparás a szarvasbőr, 1904 jóvoltából a Huntington Art Collections, San Marino, CA

 

 

 

 

Üveg kehely illetően a “Öreg Home”, Amszterdam, holland és angol ólomüveg holland metszetek, 17 cm magas, 7,4 cm átmérőjű tál körül 1754-1757. A tölcsér alakú tál van egy metszet egy koronás kettős címert, amelyben látható a város címere, Amszterdam és egy szemüveget, a szimbólum a régi em- és öregasszonyok hospice. 1601-ben a régi férfiak és nők Old Hospice (almshouse) az idősek alakult ezen a helyen, amely még az úgynevezett Oudemanhuispoort. Egy pár orr szemüveg képviselteti magát az első és a hátsó megkülönböztető cement fedett átjáró. A jelenlegi épület épült a 1750-es, és ez volt a székhelye az Amszterdami Egyetem 1876 óta.

 

 

Spanyol inkvizíció nyomtatás, Felipe Gonzalez Rojas szerkesztő, a 18. század végén, a Museo Lara Collection, Ronda, Spanyolország

 

 

 

Opera szemüveg Trébelt alumínium körül 1890 – 1910, gyűjtemény Jean fennsík, Musee des arts et Tevékenységcsoport, CNAM, Párizs

 

 

 

D. Enrique Bejarano igazgatója a zsidó spanyol iskola Bukarestben és az első szefárd akadémiai a spanyol nyelv Academy jóvoltából a Museo Sefardi, Toledo, Spanyolország

 

 

 

 

 

Minden Antik Vision támogatás Érdekes a fejlesztési, hasznos funkciója, és szép íme. A szenvedély számukra lehet fejlődni, mert mindegyiknek van egy lenyűgöző története, hogy bement a döntéshozatalban. Ez a weboldal, annak minden információt és képeket, segítenie kell táplálni egy mélyebb elismerését antik szemüveg, valamint más látást segítő. Amit meglátogatni az eredménye egy nemzetközi oktatási fejlesztésben az egyéni felhasználók, akik úgy vélik, hogy a Vision AIDS több elismerést érdemelnek. Ez kerül bemutatásra egy informatív, interaktív és nagyon jól látható módon. Mivel mi nem egy kereskedelmi weboldal, akkor semmi sem vásárolt vagy eladott, és sehol sem monetáris értékek adható.

Bármilyen történelem buff olvassa ezt? Vannak olyan, akik szeretik a művészetet? Mindegyik akkor válhat felszívódik a honlapon. Mi itt jelennek meg olyan kis “funkcionális művészet”, amely szintén “aranybányák” a történelem. Antik szemüveg, az egyik legnagyobb látást segítő idejüket (ott is nagyítók, víz lencsék, teleszkópok, és mások.), Hogy volt egy kiszámíthatatlan hatással van az emberiség. Milliárdjait emberek már felhatalmazza az ajándék tisztább látást. Antik szemüveg kövezte ki az utat, és megérdemlik több tiszteletet és nagyobb elismerést.

Minden elem jelenik meg annyival több, mint egy tárgy pihen a polcon, vagy a szűkösebb által védett egy üveggel fedett dobozban, vagy akár a legritkább tárgy, amely ül egy zárt pince vagy egy riasztott üveg burkolat egy közintézmény. És mi van a régi szemüveg vagy egyéb látást segítő még nem találtak? Hány azonosítatlan tételek jelenleg rejtett el egy fiókba vagy szekrénybe valahol? Hány lehet pihenő néhány helyen teljesen észrevétlen, és ezért teljesen meg nem értett? Ez a honlap az Ön számára a hátteret meg kell találni őket, és felfedezések mindegyiket.

Ez a honlap tömör fejlődési története Szemüveg, valamint magyarázza meg a hozzájárulását az emberek sok nemzet, aki fontos volt az út mentén. Mint egy amerikai, úgy éreztem, büszkeség, mint megtudtam a McAllister család. Sok egyén Anglia játszott létfontosságú szerepet, valamint az emberek Németországban, Hollandiában, Olaszországban és más jelentős nemzetek. Idővel, ez a honlap, valamint más értékes weboldalak az ugyanebben a témában, majd a “nyitott az emberek szemét” a világ minden tájáról, hogy a valódi értékét Antik Vision AIDS, és a jövő nemzedékeket betekintést oka, hogy összegyűjtse és ápolják ezeket látást segítő . Ez segít, hogy gazdagítsa mindenki átfogó képet róluk.

Mint nyugdíjas szemész, mély tisztelete vizuális egészségügyi, akarom mondani, a két gyűjtők klubok, amelyek tevékenysége csodálom. Tagjai a két csoport (I egyaránt tartozhatnak) osztozik számos figyelemre méltó tulajdonságait által mutatott úttörői antik szemüveg kutatási aki említi a Honor Roll Kiváló személyek, akik ezen a honlapon szentelt.

Sok más hozzáértő emberek aktívan részt vesznek a tervezés és a fejlesztés ezen a honlapon. Az ezekből és hasznos tanácsokat tették a tartalom up-to-date, és a lehető legpontosabb. Azt elismerték ezek a személyek az egyes felhasználók oldalán, ahol a lista folyamatosan növekszik. Nem lehetett volna elérni, hogy érdemi hozzászólást és folyamatos útmutatást. Van is egy résztvevő intézmények oldal (ami szintén folyamatosan növekszik) azokat, amelyek elismerik a nagylelkű részvételét. De ez az egész törekvés minden bizonnyal a “work in progress”. Ha van ötlet, vagy információt, amely Ön szerint növelné a tartományban, mélység, vagy a minőség ezen a honlapon, kérem, forduljon hozzám. Ez a honlap biztosítja a teret és fórum, ahol javaslatokat lehet lebegett és ötleteket lehet vitatni. Ha a képeket néhány elem (ek) et kívánja megosztani másokkal, akkor javasoljuk, hogy ezt a hozzájárulást. Ez volt és lesz mindig is a csoport erőfeszítés (közösség) és fejlődő projekt, amely minden látogató felkérik, hogy vegyenek részt és vállaljanak aktív szerepet. Továbbá, kedvesen mondja rólunk barátainak, hogy mások is élvezik a honlap is.

Oldalunk nem állandó. Bizonyos képek váltják időnként, mert szeretnénk megosztani más különleges képek van a mi fájlokat. Gazdag történelmi objektumok felszínre most az egész világon, és ezeket meg fogják osztani – csak látogasson el a tetején gyűjtemények, Virtual Museum, Szemüveg Through the Ages, hogy néhány szokatlan példát a lapozható könyv “(Ezek a különleges képek végül jelennek meg a honlapon részletes leírást.)

Most fenntartása Hírértékű oldal köztük az éves listáját mind Új kiadványok és kiállítási tárgyak ezen a területen. Ha írunk egy könyvet, vagy cikk megjelenését kérjük ossza meg velünk, és fogjuk be a könyvben, vagy az írásait idő előtt, hogy mások tudják. Ha azt tervezi, hogy egy részét a gyűjtemény kiállításra vagy bemutatásra a nyilvánosság látni, kérjük, értesítsen minket, és ez lesz nyilvánosságra itt.

Tehát jöjjön és látogasson meg minket újra és újra. A legutóbbi kiegészítések a honlapon lesz található az Újdonságok a www.antiquespectacles.com oldalon. És ha egy tanár, diák, vagy valaki, aki esetleg szeretnének némi kihívást szórakozás, menj a Oktatójátékok oldalt, és csak érezd jól magad.

Megszüntetésében ezt Bevezetés, ha szeretné látni, és többet megtudni ANTIK SPECTACLES és más VISION AIDS, akkor jöttem, hogy jó helyen jár. Kérjük, figyelje érdekes téma, Slide show és filmek, hogy lesz hozzá-on a jövőben. Köszönjük, hogy elolvasta ezt az oldalt, ez magyarázza, mi honlapunkon szól.

Tisztelettel,
Dr. David Fleishman

Eredetileg a http://www.antiquespectacles.com/introduction/introduction.htm. Készítette http://hunsci.com