Pont 2 Nézet USB Dokumentum Kamera

Posted on

Hordozható USB Dokumentum Kamera

Pont 2 Nézet (P2V) USB Dokumentum Kamera valós idejű video rögzítés a dokumentumok, képek, háromdimenziós tárgyak — mind több száz vagy akár több ezer kisebb, mint a hagyományos dokumentum kamerák, projektorok. Az ultra-hordozható méretű, toll lámpa tömeg, a Pont 2 Nézet tökéletes mobil megoldás a tanítás, előadások, távoktatás, videó kommunikáció minden fajtáját.

Pont 2 Nézet sokoldalúság kezdődik a multi-nél vastagabb fa-állvány vagy súlyozott bázis. Három pontot artikuláció jelenti azt, hogy helyezze el a kamera a legtöbb magasság, szög. A kamera ergonomikus markolat önnek még több megtekintése lehetőséget.

A kamera funkciók kiváló makró mód, hogy rögzítse az apró részletek, a legkisebb szöveg olyan közel, mint 2 hüvelyk (5 cm) található. Két fókusz mód biztosítja, hogy a kép marad borotvaéles. Pillanatképek lehet venni, egyetlen kattintással, egyedi szoftver megkönnyíti, hogy finomítani, szervezzék meg a képeket.

Valamint a PC, Mac vagy Chromebook digitális projektor, az a Pont 2 Nézet használható projekt éles, tiszta videót a tanítás, vagy a prezentációkat. Felbontás állítható, hogy nagy felbontású 1600 x 1200. Továbbá, az a Pont 2 Nézet készen áll a videokonferencia, a távoli tanulási igények, valamint kompatibilis a legkülönbözőbb Azonnali Üzenetküldő alkalmazások, beleértve a Skype, Google Hangout, Yahoo! Messenger es AOL.

Pont 2 Nézet csomag egy csomó kép hogy a hatalom egy kis csomag. Pedig ezen az áron, dokumentum kamera nem kell hatolni a költségvetés újra.


Könnyen használható kép az eszközök kéznél IPEVO Műsorvezető szoftver
Mellékelt szoftver, mind PC es Mac nyújt hasznos eszközök, testreszabás, hogy a legtöbbet hozza ki az IPEVO Doki Cam tapasztalat. Gyakorlati eszközök közé tartoznak elő nézet, amely biztosítja az azonnali, valós idejű videó, amit rögzítése, teljes képernyő, ami kitölti a teljes képernyőt az órák, előadások. Ott sokkal több: egy akár 6x digitális zoom; 360 fokos forgatási; egyéni, automatikus expozíció-ellenőrzés; többféle felbontásban; az a képesség, hogy videofelvétel; több doki kamera támogatás; valamint folyamatos, egy-kattintson a hangsúly. Van még egy Review mód kezelése a pillanatképek, valamint a videót.

Kamera mód Ellenőrzési mód Teljes képernyő
Kamera (alapértelmezett): ad egy ablak az élő videokép a kamera Felülvizsgálat: felülvizsgálat pillanatképek, videó volna. Valami, szervezze meg a fájlokat, vagy akár export képek PDF Teljes Képernyő: IPEVO doki kamera képét veszi fel a teljes képernyőt. Ez különösen hasznos, ha a kivitelezés a kép a tanteremben vagy konferencia beállítások.

Frissítés: Chrome es Chromebook Támogatást! Műsorvezető most már kompatibilis a Chromebookokon es Google Chrome böngésző (PC, Mac) keresztül a Chrome IPEVO Műsorvezető app. A legtöbb Előadó funkciók, eszközök állnak rendelkezésre ebben a áramvonalas Chrome verzió. Ha használja a Chromebookot az iskoládban vagy üzleti, használja ki ezt a különleges változata Műsorvezető – még mindig elérhető ingyen, persze.

IPEVO Műsorvezető kompatibilis az alábbi OS rendszer:

Eredetileg egy https://www.ipevo.com/prods/Point-2-View-USB-Camera. Készítette http://hunsci.com