Ziggi-HD Plusz

Posted on

Az Oktatás Miniszterelnök Dokumentum Kamera

A gazdag tartomány a praktikus, könnyen használható funkciók, Ziggi-HD Plusz a IPEVO a premier dokumentum kamera, az oktatás, az üzleti. Köszönhetően a hatalmas 8.0 Megapixeles kamera, Ziggi-HD Plusz a sokoldalúság, hogy elfog a legtöbb olyan anyag, az előadások, illetve az oktatási ülés. Ziggi-HD Plusz a leginkább megfizethető kamera az előírásokat, ami több száz kisebb, mint a hagyományos dokumentum kamerák.

Ziggi-HD Plusz javítja a elődei a Sony CMOS-érzékelő, nagy teljesítményű zajcsökkentés gyenge fényviszonyok mellett, valamint kivételes reprodukció igaz színek – köztük egy teljes mértékben állítható a fehéregyensúly. Egy másik újítás a kamera továbbfejlesztett Integrált Áramkör (Integrated Circuit – IC) chip. Többé nem kell kompromisszumot között egy nagy felbontású, magas frame rate – Ziggi-HD Plusz biztosítja mind. Adatfolyam, akár 30fps teljes HD anélkül, hogy bármilyen elkeserítő choppiness. Még a legnagyobb felbontás 3264 x 2448 pixel, Ziggi-HD Plusz még patakok akár 15fps a gyors fókusz az éles képek. Selymesen sima élő streaming lenyűgöző tisztasággal, az ma már valóság. A növekedés a frame rate jön növekedése fókusz sebesség. Ez minimálisra csökkenti a megszakítások, amikor váltás a különböző anyagok, magas felbontásban.

Alacsony képkocka sebesség

(más doki cam) – Szaggatott élő streaming 1920 x 1080 felbontás

High képkocka sebesség (Ziggi-HD Plusz) –

Selymesen sima élő streaming 1920 x 1080 felbontás

Lassú élességállítás sebessége

másik doki cam

 

Gyors élességállítás sebessége Ziggi-HD Plusz

még a legnagyobb felbontása 8 Megapixel

Ziggi-HD Plusz is büszkélkedhet egy széles látómező, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse egy nagyobb területen. Nagy formátumú műalkotás, teljes tankönyvek, sokkal több minden rögzíthető egy olyan nézetben, ahelyett, darabonként. A másik véglet, a fényképezőgép folyamatos a digitális zoom funkció (akár 12x zoom) is készíthetünk még a legapróbb részleteket, anélkül, hogy a kép egyre sáros, vagy zajos.

A fejlesztések félre, Ziggi-HD Plusz még funkciók mindent, amit tett korábbi IPEVO doki kamerák nagy – kényelmes, automatikus expozíció, auto fókusz, egy sokoldalú lengőkaros a kényelmes rögzítés. Nem kell költeni egy vagyont, hogy élvezze a prémium dokumentum kamera közelében-korlátlan elfog képességeit. A Ziggi-HD Plusz a következő generációs oktatási eszköz, amit keres.

Eredetileg egy https://www.ipevo.com/prods/Ziggi-HD_Plus_USB_Document_Camera. Készítette http://hunsci.com